Jdi na obsah

Featured Replies

Zveřejněno

Já teda tu kliku nemám, abych si mohl postavit super akustickou místnost, ale narazil jsem na jedno video. Borec si sám postavil reproduktory a ten gramofon je neuvěřitelnej... Design a vybavení teda můj vkus není, ale ta technika je lahůdka. Tam bych si chtěl pustit AC/DC.

• 3 týdny později...
Zveřejněno

Tohle je hrozný nesmysl, to už hraničí s psychickou poruchou. Ale palec nahoru dávám za vytrvalost a oddanost toho jedince 🙂

Zveřejněno

Ten chlap je teda ďábel, na druhou stranu za svoje hobby jsou lidi utratit neuvěřitelný prachy. Spíš mě fascinuje ta doba, po kterou to budoval. Já bydlím v 1+1, sice to má 160m, ale na akustickou místnost můžu teda zapomenout.

Zveřejněno
Před 5 hodinami, AudioVoyager napsal:

Ten chlap je teda ďábel, na druhou stranu za svoje hobby jsou lidi utratit neuvěřitelný prachy. Spíš mě fascinuje ta doba, po kterou to budoval. Já bydlím v 1+1, sice to má 160m, ale na akustickou místnost můžu teda zapomenout.

To záleží jenom na prioritách 😄 .

Zveřejněno
Před 2 hodinami, Bob napsal:

To záleží jenom na prioritách 😄 .

Jako že bych si z loftu udělal jednu poslechovou místnost a bydlel v koupelně? 😄

To by mi asi doma neprošlo...

Zveřejněno
V 12. 9. 2023 v 18:53 , AudioVoyager napsal:

Jako že bych si z loftu udělal jednu poslechovou místnost a bydlel v koupelně? 😄

To by mi asi doma neprošlo...

To asi ne, ale můžeš tohle megalomanství trochu zmenšit a třeba si místnost lehce odhlučnit. Sám jsem si nedávno odhlučnil pokoj, jde to udělat i dost esteticky a pomůže třeba i blbej koberec 🙂 .

Zveřejněno
V 14. 9. 2023 v 9:49 , Bob napsal:

To asi ne, ale můžeš tohle megalomanství trochu zmenšit a třeba si místnost lehce odhlučnit. Sám jsem si nedávno odhlučnil pokoj, jde to udělat i dost esteticky a pomůže třeba i blbej koberec 🙂 .

Koberec nám nesmí do bytu kvůli psovi. Kdybys to tady viděl, pochopil bys, že půdní mezonetový loft se odhlučňuje hodně špatně, zvlášť když tady nejsem sám a bytový design podléhá manželce. 😄

Zveřejněno
V 18. 9. 2023 v 2:20 , AudioVoyager napsal:

Koberec nám nesmí do bytu kvůli psovi. Kdybys to tady viděl, pochopil bys, že půdní mezonetový loft se odhlučňuje hodně špatně, zvlášť když tady nejsem sám a bytový design podléhá manželce. 😄

Jo, tak to jsou problémy, který já zatím neřeším 😄 .

Vytvoření účtu nebo přihlášení ke komentování