Gentleman Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Ať už je to audiovybavení, nebo cokoli, co se týká audia, hudební sbírky, plakátů, podepsaných desek, trsátek, kytar apod... Já bych se samozřejmě nezbavil ničeho, co se týká mých favoritů Yello. A obecně bych se nevzdal své sbírky digitálních souborů, CD a vinylů, kterou jsem budoval snad 20 let. A ohledně vybavení je to dost těžké, vždycky se objeví něco, co chci časem nahradit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Tak za mě jsou to taková ty sluchátka, která taham všude s sebou. Jednou jsem dostal chuť si objednat něco z Ameriky a skončilo to na sluchátkách Sennheiser x Massdrop HD58X Jubilee. Zvukově mi dost vyhovují a hlavně téměř nic nestojí. Nové mě stály asi 140 dolarů, takže použité (docela dost za ty roky 😄 ) bych je prodal při nejlepším lehce pod 100. To mi za to jednoduše nestojí a navíc jsem s nimi furt spokojen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrobař Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Asi bych nebyl bych schopen prodat, stejně jako @Gentleman velkou část svých vinylových desek. K většině z nich jsem si za roky poslouchání a hlavně při koupi (nebo když jsem jimi byl obdarován) vytvořil podivné audio citové pouto 🙂 . Sice bych z jejich prodeje vytěžil asi více než @Bob, ale rozhodně by mi to za to nestálo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazatel Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Sluchátka BeoPlay H9, mám už druhá. První jsem kdysi zapomněl v letadle a už se nenašla, tak jsem si je koupil znovu. O druhá už bych nechtěl přijít. I když to nejsou jediná sluchátka, která mám, tak se mnou prostě dožijou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts