Bob Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 Něco mi tu chybí... A! Jsou to auta 😄 . Vytvářím vlákno pro nás, autíčkáře. Pochlubte se fotkou svého povozu, nebo jenom něčím, co jste potkali na ulici, všechno se počítá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted September 22, 2023 Author Share Posted September 22, 2023 Rovnou přidám svou finanční katastrofu: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazatel Posted September 22, 2023 Share Posted September 22, 2023 OK, i s kočkou na střeše... 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrobař Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 (edited) V 22. 9. 2023 v 17:14 , Kazatel napsal: OK, i s kočkou na střeše... 🙂 Velice v pořádku 🙂 , fotil sis to sám, nebo to fotil někdo jiný? Fotka vypadá dost profi. Edited September 25, 2023 by Hrobař 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazatel Posted September 25, 2023 Share Posted September 25, 2023 Před 6 hodinami, Hrobař napsal: Velice v pořádku 🙂 , fotil sis to sám, nebo to fotil někdo jiný? Fotka vypadá dost profi. Sám a byla to momentka. Stejně jsem tu kočku chytil až ve chvíli, kdy skákala dolů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AudioVoyager Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Jedním z nich, můžete tipovat. Kdo uhodne, vyhrává pivo z vlastní ledničky. 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazatel Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 Když je ten volnej prodlouženej víkend, udělal jsem si výlet. Takže dnes takto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gentleman Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 OK, taky přihodím svého mazlíka... Už má něco najeto, údržba je za raketu, ale nedokážu se ho zbavit. Zvlášť když si uvědomím, kolik jsem už do něj nasypal... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted October 2, 2023 Author Share Posted October 2, 2023 V 27. 9. 2023 v 3:49 , AudioVoyager napsal: Jedním z nich, můžete tipovat. Kdo uhodne, vyhrává pivo z vlastní ledničky. 🙂 To jsou všechno moc pěkný kousky 😄 . Vzhledem k úhlu fotky bych tipoval to XJ veprostřed, ale podezřelý mi přijdou i prostřední XK a XF úplně nalevo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AudioVoyager Posted October 25, 2023 Share Posted October 25, 2023 V 2. 10. 2023 v 16:22 , Bob napsal: To jsou všechno moc pěkný kousky 😄 . Vzhledem k úhlu fotky bych tipoval to XJ veprostřed, ale podezřelý mi přijdou i prostřední XK a XF úplně nalevo Ten úplně vpravo. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts