Tarantule Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Tak jsem na Aukru vydražil magnetofon Technics M45, mám radost, když jsem byl kluk, měli jsme stejný model doma. Vypadá to, že by měl být ve velice pěkném stavu od ověřeného prodejce a aukce se povedla za velice slušnou cenu. Navíc mám pořád krabice audiokazet, zítra by měl dorazit, tak jsem zvědav, co na nich všechno najdu. 🤩 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarantule Posted August 22, 2023 Author Share Posted August 22, 2023 Tak je doma. Musím říct, že vypadá jako nový. 🙂 Hraje naprosto perfektně a hodně mě překvapilo, že kazety i po 20 letech mají výborný zvuk. Jsem nadšený. No, byly vlastně nahrávané na stejném stroji... Akorát že tenkrát za něj asi táta nedal 1700 korun... Vrátil jsem se do dětství a teď si tady pouštím věci, které jsem už hodně dlouho neslyšel. Našel jsem i koncert naší studentské kapely. Vím, že jsme to tenkrát nahrávali, ale myslel jsem, že to zmizelo. Kazeta totiž nebyla popsaná. 😅 Sorry, nejsem žádnej fotograf, ale pochlubím se... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pilát Posted August 22, 2023 Share Posted August 22, 2023 Krásnej kousek, ale já už žádný kazety nemám, takže pro mě by to nebylo... 🎶 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrobař Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Moc pěkný kus za velmi příjemnou cenovku 🙂 . Docela se divím, že kazety pořád hrají dobře, ale osobní zkušenosti s nimi po takovém čase nemám, zanevřel jsem na ně již před nějakou dobou a přešel jsem kompletně na vinyl. Každopádně přeji mnoho příjemného poslechu 🙂. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarantule Posted September 2, 2023 Author Share Posted September 2, 2023 Hele, to není ani tak kvůli dokonalému zvuku, ale spíš nostalgie a taky jsem si chtěl poslechnout některé archivní rodinné a soukromé nahrávky, které jinde nenajdu. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glum Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Hmmmm velká gratulace, tohle je úžasný kousek techniky, na který by člověk čučel až do rána.... a přitom taková blbost :), prostě kazeťák, ale to pochopí jen některá generace 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarantule Posted September 12, 2023 Author Share Posted September 12, 2023 Před 2 hodinami, Glum napsal: Hmmmm velká gratulace, tohle je úžasný kousek techniky, na který by člověk čučel až do rána.... a přitom taková blbost :), prostě kazeťák, ale to pochopí jen některá generace 🙂 To je přesné, sedím a koukám na poskakující ledky jak na oheň v krbu... 🙂 Úplně mě to hypnotizuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Do těchhle věcí asi musím ještě dozrát. Zatím si vystačím s koukáním na lampičky 😄 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts