Gentleman Posted September 8, 2023 Posted September 8, 2023 To by mě docela zajímalo. Protože já jsem zjistil, že audioknihy nemohu poslouchat v autě jako většina lidí. Buď se soustředím na mluvené slovo, nebo na provoz kolem (většinu najezdím po městě) a za chvíli nevím, kam se děj posunul. MHD nepoužívám, takže pro mě zbývá jediná možnost: naštěstí jsem fanda do skládání puzzle, což je taková zenová činnost, ke které se audioknihy bezvadně hodí. Nebo ještě při vaření, to mě taky baví. Stejně je to vždycky váhání, audiokniha zabere dost času, který ubírá poslechu hudby. A ještě ke všemu jsem docela rychločtenář, takže dřív přečtu než naposlouchám. 🙂
Bob Posted September 10, 2023 Posted September 10, 2023 Když už je poslouchám, tak doma. Většinou teda z donucení (poslouchával jsem dost kvůli škole) 😄 . Jinak si u toho většinou pustim nějakou klidnější pc hru.
Tomasek13 Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 S oblibou v autě při delším cestování, ale je potřeba, aby byl člověk na to řízení fit, protože stejně jako čtení knihy, tak i poslech audioknihy tak trochu uspává a to není při řízení žádoucí :).
Glum Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Njn to pak chce auto se všema dostupnýma asistentama, aby jsi alespoň neobrousil svodidla 😄
Nobody Posted September 12, 2023 Posted September 12, 2023 Papír je papír, rád čtu. Poslouchám hudbu.
Hrobař Posted yesterday at 11:56 AM Posted yesterday at 11:56 AM Poslech audioknih jedině v autě. To moje hraje tak špatně, že když v něm pustím hudbu, mám chuť ho leda tak prodat.
Glum Posted yesterday at 12:24 PM Posted yesterday at 12:24 PM Souhlas, aktivně poslouchám výhradně v autě a nebo ve vlaku. Poslední dobou jsem to dokonce zařadil i ke sportovním aktivitám 🙂
Recommended Posts