Zveřejněno 18. srpna, 20231 r. Čau chlapi, tak jsem se vzpomněl na mladý léta, kdy jsme s kámošem skládali muziku na počítači Amiga 500, dostal jsem se k programu FL Studio a zjistil jsem, že to samozřejmě umí asi milion věcí navíc. Taky jsem si nastahoval nějaký samply a chci se pokusit o nějakou elektro muziku ve stylu mých oblíbených Kraftwerk, jazz ani blues asi nezvládnu, takže vás možná budu za chvíli prudit s dotazy. Kdybyste měli nějaké rady do začátku, bylo by to super. Dík! P.S. Možná sem pak hodím i nějaký ukázky, jestli nebudou stát za prd. Upraveno 18. srpna, 20231 r. od Pilát
Zveřejněno 18. srpna, 20231 r. Čau! hele FL Studio jsem taky chvíli měl, ale pak jsem si radši hrál v Abletonu. Přijde mi to takový lepší, víc věcí tam uděláš a tak. Poslední dobou na to bohužel nemám čas, ale co se dá dělat.
Zveřejněno 18. srpna, 20231 r. Autor No mě na to nalákalo nějaký video, který mě zaujalo a taky se mi ten program podařilo sehnat, tak jsem si říkal, že to zkusím. Ale mrknu teda i na ten Ableton. Dík za tip, třeba to bude fakt lepší.
Zveřejněno 22. dubna22. Tak update - přešel jsem na Apple Logic Pro a můžu docela doporučit. Je to intuitivnější a když člověk něco dělá jednou za čas, tak se nemusí vždycky znovu učit s pokročilejším programem 😄
Vytvoření účtu nebo přihlášení ke komentování