Zveřejněno 22. září, 20231 r. Něco mi tu chybí... A! Jsou to auta 😄 . Vytvářím vlákno pro nás, autíčkáře. Pochlubte se fotkou svého povozu, nebo jenom něčím, co jste potkali na ulici, všechno se počítá.
Zveřejněno 25. září, 20231 r. V 22. 9. 2023 v 17:14 , Kazatel napsal: OK, i s kočkou na střeše... 🙂 Velice v pořádku 🙂 , fotil sis to sám, nebo to fotil někdo jiný? Fotka vypadá dost profi. Upraveno 25. září, 20231 r. od Hrobař
Zveřejněno 25. září, 20231 r. Před 6 hodinami, Hrobař napsal: Velice v pořádku 🙂 , fotil sis to sám, nebo to fotil někdo jiný? Fotka vypadá dost profi. Sám a byla to momentka. Stejně jsem tu kočku chytil až ve chvíli, kdy skákala dolů.
Zveřejněno 27. září, 20231 r. Jedním z nich, můžete tipovat. Kdo uhodne, vyhrává pivo z vlastní ledničky. 🙂
Zveřejněno 27. září, 20231 r. Když je ten volnej prodlouženej víkend, udělal jsem si výlet. Takže dnes takto...
Zveřejněno 27. září, 20231 r. OK, taky přihodím svého mazlíka... Už má něco najeto, údržba je za raketu, ale nedokážu se ho zbavit. Zvlášť když si uvědomím, kolik jsem už do něj nasypal...
Zveřejněno 2. října, 20231 r. Autor V 27. 9. 2023 v 3:49 , AudioVoyager napsal: Jedním z nich, můžete tipovat. Kdo uhodne, vyhrává pivo z vlastní ledničky. 🙂 To jsou všechno moc pěkný kousky 😄 . Vzhledem k úhlu fotky bych tipoval to XJ veprostřed, ale podezřelý mi přijdou i prostřední XK a XF úplně nalevo
Zveřejněno 25. října, 20231 r. V 2. 10. 2023 v 16:22 , Bob napsal: To jsou všechno moc pěkný kousky 😄 . Vzhledem k úhlu fotky bych tipoval to XJ veprostřed, ale podezřelý mi přijdou i prostřední XK a XF úplně nalevo Ten úplně vpravo. 🙂
Zveřejněno 22. dubna22. Autor Poprvé v životě mě neomrzelo auto po roce ježdění. Nyní odzimováno, připraveno na sezónu, co u vás? 🙂
Zveřejněno 22. dubna22. Před 1 hodinou, Bob napsal: Poprvé v životě mě neomrzelo auto po roce ježdění. Nyní odzimováno, připraveno na sezónu, co u vás? 🙂
Vytvoření účtu nebo přihlášení ke komentování