Jdi na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

AudioMAG

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Zveřejněno

Tak jsem se nechal zlákat recenzemi a referencemi na sluchátka FiiO FT3 a mohu potvrdit co se o nich obecně píše. Mám rád spíš zábavná sluchátka a obecně audio techniku, než analytické kusy a tohle přesně FT3 splňují. V první řadě jsou sluchátka pohodlná a snesitelně lehká. Zpracování je poměrně precizní a co musím vyzdvihnout je kabel: robustní, kvalitní a patrně dobře hrající, což u sluchátek v této cenovce nebývá zvykem. Ten kabel bych opravdu zařadil ke sluchátkům do jiné cenové relace. Co se týká zvuku tak mají velmi příjemnou V křivku - takže zábavné a přitom v dané cenové relaci detailní. Mají trochu výraznější výšky, ale v kombinaci s vyrovnaným středem a pěknýmy basy to není na škodu. Nicméně celkově za tu cenovku to je opravdu paráda a ač jsem to kupoval "na slepo" tak rozhodně nelituji a mohu s čistým svědomím doporučit pro poslech takřka čehokoliv a kdekoliv.

ft3-kl-2.jpg

• 2 týdny později...
Zveřejněno
  • Autor

Zkoušel a kvalita obou je podle mě na výbornou. Zvukově to nemá zásadní vliv, zřejmě jsou konstruována tak, aby dávala +/- stejný přednes. Nicméne kolik vydrží se ukáže až časem :).

Zveřejněno

Velká část recenzentů zmiňovala silnější nízké frekvence u kožených náušníků a více vyrovnaný projev u velurových. Vnímáš to taky?

Vytvoření účtu nebo přihlášení ke komentování

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.