Zveřejněno 30. srpna, 20231 r. https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/do-centra-prahy-za-200-korun-zpoplatnit-vjezd-se-ma-uz-od-le/r~70e5adc0465a11eeba63ac1f6b220ee8/ Demence. Takže když budu potřebovat zajet do firmy, pro kterou povezu něco, co bych nedopravil tramvají, tak zaplatím 200? Už vidím soukromníky, jak zdražují jakékoli opravy a instalace v Praze 1. Ono nestačí, že tam není kde zaparkovat, nebo člověk musí platit za hodinu na modré zóně 80 Kč. Jezdím třeba docela pravidelně fotit do jednoho muzea na Malé Straně, to mám techniku vláčet na zádech?
Zveřejněno 1. září, 20231 r. Jako dopravní situace v Praze je vtip sama o sobě, teď tam ještě zavedou tohle a bude kompletně hotovo. Místo toho aby dostavili třeba městský okruh, tak řeší tyhle blbosti a ještě k tomu vznikají věci jako 30 pro Prahu, no hrůza.
Zveřejněno 4. září, 20231 r. Překvapivě mě právě nasral magistrát města hlavního města Prahy, odbor registru vozidel... víc asi není potřeba dodávat 😄
Zveřejněno 8. září, 20231 r. Vytopil jsem trochu sousedy, praskla nějaké hadice pod vanou. Instalatér bude teprve řešit, doufám, že tu vanu nebudou muset vyndat...
Zveřejněno 12. září, 20231 r. Musím doplnit další pravidelnou "nasrávačku", jistě budete souhlasit: a k tomu musím doplnit: Upraveno 12. září, 20231 r. od Johny05
Zveřejněno 12. září, 20231 r. Tak kamiony na dálnici asi serou každýho a dokonce i spoustu šlušnejch kamioňáků...
Vytvoření účtu nebo přihlášení ke komentování