Zveřejněno 22. srpna, 20231 r. Vážení odborníci, školy na to nemám, tak se ptám: má to skutečně smysl? Receiver, CD, gramo?
Zveřejněno 29. srpna, 20231 r. Ahoj, zkus upřesnit otázku, bohužel není jasné na co se ve výsledku ptáš? 🙂 Kdybych měl odpovědět obecně, tak zcela jistě má, nicméně bez upřesnění nemohu sloužit.
Zveřejněno 29. srpna, 20231 r. Autor Samozřejmě jsem měl na mysli stabilizátor napětí, tzv. síťovou pračku. Jestli má nějaký skutečný vliv na kvalitu zvuku, zkreslení apod. A tím nemyslím doporučení od prodejců a různá technická vysvětlení, ale jestli máte konkrétní zkušenost a porovnání, že se zvuk za stabilizátorem napětí zlepší tak, že je rozdíl slyšitelný a ne jen viditelný na nějakých grafech.
Zveřejněno 12. září, 20231 r. Ahoj, mám osobní zkušenost s FiiO PL50 v kombinaci s DAC od Aune a musím říct, že to je skutečně znát. Samozřejmě je potřeba mít na konci buď slušné monitory nebo sluchátka, která dokážou ten rozdíl v kvalitě reprodukovat, ale pokud máš na konci něco slušného tak ten rozdíl tam je, alespoň u tohoto zdroje co jsem měl možnost slyšet. Předpokládám, že další dražší kousky na tom budou asi ještě o fous lépe ;).
Zveřejněno 12. září, 20231 r. Potvrzuji výše napsané ;). Vliv to fakt má a né zrovna zanedbatelný. Nevybavuji si konkrétně typ, ale měl jsem kdysi možnost porovnat poměrně drahou audiosestavu při zapojení s a bez stabilizátoru a rozdíl to tedy byl ;). Ale matně si pamatuju, že ta pořizovací cena toho stabilizátoru byla astronomická 🙂
Zveřejněno 12. září, 20231 r. Autor No tak ten FiiO PL50 by se asi za ty peníze teda vyplatil, pouvažuju nad tím. Já jsem právě viděl spíš ty astronomické ceny. 😄
Vytvoření účtu nebo přihlášení ke komentování