Jdi na obsah

Featured Replies

Zveřejněno

Ahoj, zkus upřesnit otázku, bohužel není jasné na co se ve výsledku ptáš? 🙂 Kdybych měl odpovědět obecně, tak zcela jistě má, nicméně bez upřesnění nemohu sloužit.

Zveřejněno
  • Autor

Samozřejmě jsem měl na mysli stabilizátor napětí, tzv. síťovou pračku. Jestli má nějaký skutečný vliv na kvalitu zvuku, zkreslení apod. A tím nemyslím doporučení od prodejců a různá technická vysvětlení, ale jestli máte konkrétní zkušenost a porovnání, že se zvuk za stabilizátorem napětí zlepší tak, že je rozdíl slyšitelný a ne jen viditelný na nějakých grafech.

• 2 týdny později...
Zveřejněno

Ahoj, mám osobní zkušenost s FiiO PL50 v kombinaci s DAC od Aune a musím říct, že to je skutečně znát. Samozřejmě je potřeba mít na konci buď slušné monitory nebo sluchátka, která dokážou ten rozdíl v kvalitě reprodukovat, ale pokud máš na konci něco slušného tak ten rozdíl tam je, alespoň u tohoto zdroje co jsem měl možnost slyšet. Předpokládám, že další dražší kousky na tom budou asi ještě o fous lépe ;).

Zveřejněno

Potvrzuji výše napsané ;). Vliv to fakt má a né zrovna zanedbatelný. Nevybavuji si konkrétně typ, ale měl jsem kdysi možnost porovnat poměrně drahou audiosestavu při zapojení s a bez stabilizátoru a rozdíl to tedy byl ;). Ale matně si pamatuju, že ta pořizovací cena toho stabilizátoru byla astronomická 🙂

Zveřejněno
  • Autor

No tak ten FiiO PL50 by se asi za ty peníze teda vyplatil, pouvažuju nad tím. Já jsem právě viděl spíš ty astronomické ceny. 😄

Vytvoření účtu nebo přihlášení ke komentování