Jdi na obsah

Featured Replies

Zveřejněno

Zdravím Audiomag, 

Týden zpět jsem poprvé slyšel reproduktory 16palcového macbooku pro (rok 2019), a opravdu hodně mě překvapily zabudované reproduktory. Zdálo se skoro jakoby hudba šla z nějakého externího poměrně kvalitního reproduktoru. Samotného mě napadla myšlenka, že bych si ho čistě kvůli zvuku sám koupil 😅 . Stalo se to někomu z vás už někdy? 

Zveřejněno

Z vestavěných repráků u notebooků mě v poslední době asi nejvíc překvapily některé novější modely. Třeba ty nové MacBooky Pro hrajou dost nad standard – pěkně čistej zvuk, prostor, člověk u toho vydrží i bez sluchátek.

Pak jsem měl v ruce jeden HP z vyšší business řady, a ten měl repráky naladěný překvapivě dobře – žádný chrchlátka, ale zvuk, co neurazí ani u videa nebo trochu nenáročnýho poslechu.

Z herních jsem slyšel něco od Asusu (nějaký nový Zephyrus) a ten mě taky mile překvapil – hlasitost i podání byly fakt v pohodě, žádná plechárna jako dřív.

Pořád to samozřejmě není na seriózní poslech, ale na to, co z těch notebookových beden běžně leze, tohle byla úplně jiná liga.

Vytvoření účtu nebo přihlášení ke komentování