Jdi na obsah

Featured Replies

• 2 měsíce později...
Zveřejněno

Co ty číňani nevymyslí 😄 .

zesilovač vypadá zajímavě, o tom žádná. Jak je na tom co se týče zvuku?

Koukal jsem, že cenově se pohybuje kolem 8 tisíc korun, což není úplně málo, takže by měl i solidně hrát.

Zveřejněno

Jako když jsem zesilovač vzal poprvé do ruky, tak jsem byl docela skeptický. Jenom jeden sluchátkový výstup (6,35ka), vstup taky jenom jeden (USB-C). Zvuk mě ale docela překvapil. Čekal jsem, že to bude prostě jenom hračka, designovka, co si člověk postaví na stůl a bude na ni koukat, ale sluchátka bude mít píchlý jinam. Testoval jsem se svými Audeze LCD-2c a s přehledem je rozehrál (je to takový průměr, co se týče náročnosti, ale zrovna jsem po ruce neměl nic jinýho na velkýho jacka). Je to hybridní zesík, takže analytičnost v něm moc nehledejte. Leze z něho ven takovej ten klasickej "xDuoo zvuk", takže příjemně zabravený předzesilovací lampou, ale furt docela přesný, díky tranzistorovým zesilovačům. Na delší domácí poslechové sessiony super, zvuk není moc agresivní nebo unavující. Co se týče poměru cena:výkon, řekl bych asi adekvátní. Za 7500 korun, za které se dá sehnat, zvuk fajn. Trochu mě mrzí absence symetrického výstupu a třeba koax nebo optického vstupu, ale to pro mnohé může být vykoupeno hodně speciálním designem.

Vytvoření účtu nebo přihlášení ke komentování