Ariel Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 ahoj podle rady na audiomagu jsem si koupil bezdratove sluchatka do usi od sony a hrajou dobre. kdyz posloucham doma tak pouzivam marshall major a ted mi prijde ze ty sony hrajou lip nez ty marshall. chtel bych si asi koupit neco misto tech marshall protoze je ted uz skoro nepouzivam kdyz mam sony. co jsou dobry velky sluchatka? kdyby byly bezdratovy tak je to nejlepsi ale kdyby mely draty a budou lehky asi mi to vadit nebude Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariel Posted September 15, 2023 Author Share Posted September 15, 2023 jo jeste jsem zapomel napsat ze to nesmi byt moc drahy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomasek13 Posted September 27, 2023 Share Posted September 27, 2023 To je docela široký pojem, ale jestli jsi spokojený se sony tak poměrně dobře jsou hodnocená sluchátka Sony WH-CH520 a nebo z jiného soudku pak JBL Tune 760NC BT. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted October 2, 2023 Share Posted October 2, 2023 Jako slyšel jsem oboje, ale zvuk je na podobný bázi jako ty Marshally... Radši bych trochu pošetřil a pak šel do něčeho zajímavějšího. Pokud bys chtěl zůstat u bezdrátu, koupil bych buď Sony WH-1000XM3 nebo XM4 a nebo Sennheiser 450BT, po případě Momentum. Osobně bych ale doporučil úplně zanevřít na bezdrát a vydat se do světa kabelů, ale varuju tě, už není cesty zpět 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts