Fernet Posted August 20, 2023 Share Posted August 20, 2023 Čau, máte někoho oblíbeného? Kdysi jsem do škopků taky bušil, měli jsme i kapelu, ale neměl jsem tu vytrvalost a pak ani čas, je to už taky dávno. Ale pořád mě perkuse fascinujou. Třeba Arthur Hnatek je třída, Simon Phillips, Mitch Mitchell, kterej hrál s Hendrixem, Nick Mason z Pink Floyd, Keith Monn z The Who a spousta dalších. Máte taky nějaké oblíbence? A neodpustím si přidat neuvěřitelné sólo Buddyho Riche, který ho takhle odehrál v 65 letech, během něj měl infarkt, ale dohrál a teprve pak ho odvezli do špitálu. Uff. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted September 2, 2023 Share Posted September 2, 2023 Za mě jednoznačně bubeníci mé oblíbené skupiny Dream Theater - Mike Portnoy a Mike Mangini (jeden odešel, druhý je nový :)). Oba mají neskutečnou techniku a jsou tak přesný, že to působí téměř jako playback. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny05 Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 RIP - Charlie Watts, nevím zda to byl nejlepší bubeník, ale rád jsem se na něj díval... byl to takový bubenický android Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nobody Posted September 13, 2023 Share Posted September 13, 2023 Vzpomněl jsem si, že jsem kdysi viděl jedno video, chvíli jsem ho musel hledat. Harry Reischmann, profesionální bubeník, hraje od tří let, spolupracoval se spoustou kapel a je to vynikající showman. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts