Fernet Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 Zdar všem! Nevíte někdo o nějakém ověřeném soukromém učiteli/učitelce, který by byl ochoten třeba jednou týdně docházet domů? Takže nejlépe z Prahy. Přítelkyně to zkoušela systémem samouk, ale nějak se zarazila a neví, jak dál. Videa, knížky apod. prostě nestačí. Samozřejmě, že se člověk může mrknout na web, ale osobní doporučení a zkušenost jsou nejlepší. Díky ta tip. 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bob Posted August 28, 2023 Share Posted August 28, 2023 Ahoj! o volném čase se věnuji výuce klavíru, býval jsem docela slušnej klavírista, kdyžtak napiš do sz, můžem se nějak domluvit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johny05 Posted September 12, 2023 Share Posted September 12, 2023 Ahoj, jen jsem chtěl říct, že na klavír neumím, tak promiň... 🙃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fernet Posted September 12, 2023 Author Share Posted September 12, 2023 Před 1 hodinou, Johny05 napsal: Ahoj, jen jsem chtěl říct, že na klavír neumím, tak promiň... 🙃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts